Wij denken mee in jouw opleidingsvraag

Privacy verklaring

Privacy verklaring Emergo opleidingen

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij van je verwerken en waarvoor. Lees hem daarom goed door.

Wie zijn wij:

Emergo opleidingen levert cursussen en bijbehorende producten aan bedrijven en particulieren. Andere namen die wij gebruiken zijn ‘EHBO voor de kraamzorg’ en de webshop ‘shop.ehbovoordekraamzorg.nl’. Wij zijn gevestigd op de Windbaan 121 te Zeewolde, en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 3212415829.

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarvoor:

Wij verwerken alleen persoonsgegevens die nodig zijn voor de uitvoering van de overeenkomst (gerechtvaardigd belang). Dus om het product of dienst die je bij ons afneemt, aan je te kunnen leveren. De gegevens die wij hiervoor nodig hebben, zijn:

-          Naam en adres: om een besteld product of een certificaat te kunnen versturen

-          Contactgegevens (telefoonnummer en e-mail): om je op de hoogte te houden van de cursus of het te leveren product en/of om een account aan te maken in de e-learning

-          Geboortedatum en -plaats, om te garanderen dat een certificaat wat afgegeven wordt persoonlijk en niet overdraagbaar is.

-          Registratienummer Kenniscentrum Kraamzorg: om de bij de cursus behorende accreditatiepunten toe te kennen.

-          Uitslagen en gebruiksgegevens e-learning: om te controleren of je de e-learning hebt gemaakt en met welk resultaat

-          Gegevens werkgever: als de opdracht of facturering via je werkgever loopt

-          Betalingsgegevens: om te controleren of de factuur betaald is.

Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens:

Gegevens die nodig zijn om de certificaten aan te vragen en jou als cursist te identificeren, bewaren we zo lang het certificaat geldig is. Andere persoonsgegevens worden bewaard tot twee jaar na de dienst of product geleverd is.

Contract- en factuurgegevens worden bewaard tot zeven jaar na het jaar waar de gegevens betrekking op hebben of langer als dit wettelijk verplicht is.

Met wie delen wij de gegevens

Er zijn een aantal mensen werkzaam in opdracht van Emergo opleidingen, namelijk de instructeurs, de medewerker(s) van de helpdesk en een administratief medewerker. Deze personen krijgen alleen de persoonsgegevens te zien die zij nodig hebben voor het uitvoeren van hun werkzaamheden. Zij hebben allemaal een geheimhoudingsplicht.

Naast deze mensen, delen wij de gegevens alleen met de certificerende instantie (NIKTA) voor zover het nodig is voor het aanvragen van certificaten. Lees hier het privacy reglement van NIKTA.

Wij zullen nooit jouw gegevens ter beschikking stellen aan derden.

Hoe hebben we deze gegevens beveiligd:

Om je gegevens te beschermen hebben wij de noodzakelijke maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat ze goed beveiligd zijn. Dit zodat iemand die daartoe geen recht heeft je gegevens niet kan inzien, aan derden ter beschikking stellen, veranderen en/of verwijderen.

Recht op inzage, wijzigen en/of verwijderen:

Je hebt altijd het recht om je gegevens in te zien, te wijzigen, op te vragen of te verwijderen. Je kunt hiervoor een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij reageren hier binnen uiterlijk twee werkdagen op. Gegevens die nog nodig zijn voor de uitvoering van de overeenkomst, kunnen echter niet verwijderd worden. Hier zal je op het moment van je verzoek over geïnformeerd worden.

Contact en klachten:

Wil je contact met ons opnemen over de registratie van je gegevens door Emergo opleidingen, of heb je een klacht over hoe wij deze gegevens verwerken, dan kan je ons op de volgend manier bereiken:

-          Via de post:       Emergo opleidingen

T.a.v. mevrouw W.M. Borst

Windbaan 121

3893 CG Zeewolde

-          Via de mail:        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-          Via de telefoon               036-7370400 / 06-44282905

Klachten kunnen wij alleen in behandeling nemen als deze via de mail of de post zijn binnen gekomen. Wij vragen je de klacht zo duidelijk mogelijk te verwoorden. Er zal binnen 5 werkdagen op je verzoek om contact of je klacht worden gereageerd.